Verzekeringen zijn onmisbaar. Enerzijds is er een verplichting door de Belgische wetgeving om tal van verzekeringen af te sluiten en anderzijds zoeken we naar bescherming tegen risico's die ons dagelijks omringen. 

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zoeken wij dan ook steeds naar de beste oplossing voor u. Diverse verzekeringsmaatschappijen worden geconsulteerd tot we u een voorstel kunnen doen waarbij de prijs/kwaliteit verhouding correct is. Wij beheren uw dossier met kennis van zaken en houden het jaarlijks up-to-date.

Bij schade kunt u rekenen op persoonlijke bijstand. Daarom zijn wij 24/24u en 7/7 dagen telefonisch bereikbaar zodat we snel de juiste maatregelen kunnen nemen en u correcte informatie kunnen verschaffen.

Op onderstaande links vindt u informatie terug over de belangrijkste verzekeringsproducten opgedeeld in een luik particulieren en een luik ondernemingen.

Particulieren / Ondernemingen

Via onze klantenportaal kunt u uw dossier altijd van thuis uit online consulteren. Ga hiervoor naar My Sigura en meld aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Nog geen login ontvangen? Vraag dan hier een aan!